Opdracht

Ontwikkel een activatiecampagne voor Risso Dressing & Vinaigrettes om potentiële gebruikers en inkopers van deze producten te activeren.

Activatie

Met de Risso Smaakmatcher krijg je een perfect recept voor jouw nieuwe menukaart en ontdek je welke Risso dressing of vinaigrette hierbij past. Ook horeca-eigenaren kunnen hun smaakmatch aanvragen en ontvangen dan een volwaardige Risso dressing of vinaigrette.

Fabrieks
Aanpak

Voor Vandemoortele hebben we een veelzijdige activatiecampagne ontwikkeld, inclusief foodfotografie, receptontwikkeling en online Smaakmatcher. Door de kwalitatieve online Smaakmatcher met 49 resultaten kan elke horeca-professional zijn of haar perfecte smaakmatch ontvangen met een inspirerend recept. Na het invullen van de Smaakmatcher ontvangt de chef, op basis van zijn of haar match, door middel van marketing automation nog meer inspiratie. We hebben ook de sampledoos en bijpassende communicatiemiddelen ontworpen voor het aanjagen van de activatie, denk aan social media posts/stories en banners. Oftewel een complete campagne die ook eenvoudig internationaal doorontwikkeld kan worden.

Resultaat

Met de gehele activatie hebben we zeven contactmomenten gecreëerd die een potentiële klant nodig heeft totdat deze tot aankoop overgaat.

Marketingcampagnes draaien die bewezen resultaat opleveren