Over ons

Bij de Reclamefabriek draait alles om de aanpak. Onze missie is om reclame pragmatisch aan te vliegen en daarmee makkelijk uitvoerbaar te maken, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Door creativiteit te combineren met de juiste technologie & tools, maken wij het mogelijk om reclameprojecten nog slimmer aan te pakken. En zo haal je meer uit je reclame-euro!

Strategie, Concept & Creatie
Eén treffende regel die alles zegt, of een design dat meer vertelt dan duizend woorden, dát is waar je een reclamebureau voor inschakelt. Wij starten altijd vanuit een heldere strategie, waarbij we kijken naar de huidige wensen en anticiperen op de toekomstige behoeftes. Met als doel een merk een eigen gezicht geven. Met strategie als basis wordt het creatieve proces gestart. We casten altijd de beste creatieve mensen, passend bij de opdracht. Want fashion is iets anders dan food en online is iets anders dan print. Naast ons vaste team beschikken wij over een netwerk met de beste creatieve specialisten van Nederland. Daarvoor hoef je niet naar een groot en duur bureau, maar kan je ook bij De Reclamefabriek terecht.
Retail
De Reclamefabriek houdt van retail. Wij weten wat er nodig is om meer traffic te genereren, de kassaomzet te verhogen en herhaalbezoek te stimuleren. Ook snappen wij dat retail altijd in ontwikkeling is en dat dit proces nooit stil staat. Om de concurrentie een stap voor te zijn, moet je iedere dag het verschil kunnen maken. Dan heb je een fabriek nodig die de snelheid aan kan, processen kan optimaliseren, kwaliteit levert en er 24/7 voor je is. Dat snappen wij en kunnen wij als geen ander waarmaken. Onze retailunit bewijst dit al jaar en dag voor retailers als Aldi, Bakker Bart, Profile de Fietsspecialist en Iittala.
DTP & Design
De motor van De Reclamefabriek is onze studio! Hier komt alles samen en hier zorgen wij er voor dat designs beter worden, opvallen en scoren. Techniek gaat altijd samen met creatie en design. Beeldbewerking, kleurproeven en technische controles worden door onze eigen specialisten uitgevoerd. En uiteraard kunnen alle bestanden gelijk door naar de drukker of webbouwer en heb jij er geen omkijken meer naar.
Video & RTV
Een tv-commercial, een pre-roll, een radiocommercial of videocontent voor een website of YouTube kanaal. De fabriek maakt het voor je. Wij ontwikkelen scripts die niet alleen kwalitatief zijn, maar ook slim te produceren zijn. Hierbij zoeken we de juiste crew, productiemaatschappij of animator. Precies datgeen wat nodig is voor het beste resultaat en passend binnen budget. Het resultaat; tv-commercials voor Bamigo en Kanjers Stroopwafels, pre-rolls voor Profile De Fietsspecialist en Katja, b-t-b videos voor Vodafone Ziggo en een animatie voor online productiebureau Red Button Digital.
Online
Digitalisering is geen ontwikkeling maar een feit. Derhalve werken wij geïntegreerd, zowel off- als online. In huis ontwikkelen, designen en bouwen wij websites voor campagnes en activaties, verzorgen wij social acties, banners en marketing tools. En daarnaast leveren wij ook diensten zoals online advies, media strategie en data analyse. Door alles onder één dak te doen zijn we sneller, beter en goedkoper. Typisch Reclamefabriek.
Social Content
Continu aanwezig en relevant zijn wordt steeds belangrijker in een tijd waarin traditionele reclamecampagnes minder bereik hebben en te duur worden. Met onze online media en social specialisten ontwikkelen wij de juiste contentstrategie. We creëren opvallende en relevante content en zorgen er voor dat de doelgroep op het juiste moment wordt bereikt. We kunnen de volledige redactie voeren, of slechts een gedeelte hiervan. Dat bepaal je helemaal zelf.
Fotografie producties
We lezen steeds minder, daarentegen scannen we steeds meer. Communicatie wordt steeds visueler en goede beelden zijn hierbij essentieel. Stockbeeld is prima, maar lang niet altijd toereikend. Daarom beschikken wij over een inpandige fotostudio, waar wij onze klanten snel en goed servicen op het gebied van productfotografie. En heb je fotografie nodig voor een brochurelijn, website of een campagne? De Reclamefabriek regelt het voor je. Wij organiseren de fotoshoot, selecteren de juiste fotograaf, doen de casting van de modellen en zorgen er voor dat alles vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om culinaire fotografie, fashion of corporate beelden, je kunt altijd rekenen op een kleurecht resultaat.
Techniek
Wat is een fabriek zonder techniek. Anders dan een gemiddeld reclamebureau, ontwikkelen en gebruiken wij de nieuwste technieken om onze klanten een stap vooruit te helpen. Wij gebruiken scripts om in onze studio sneller en foutloos te werken en daarnaast bouwen wij systemen voor onze klanten om hun eigen werk gemakkelijker te maken. Zo ontwikkelden we voor Aldi een bestelsysteem waarmee 9 verkoopkantoren voor 500 winkels communicatiematerialen online kunnen bestellen. Dit bracht niet alleen eenduidigheid in de communicatie, maar bespaarde ook kosten en tijd. Wil je weten hoe onze technische oplossing jou vooruit kan helpen? Bel ons.