Post Thumbnail

MARLOES TREEDT TOE TOT DIRECTIE

­­Persbericht

De Reclamefabriek benoemt Marloes Posthuma tot Managing Director

Amsterdam, 17 juli 2023 – De Reclamefabriek kondigt met trots de benoeming aan van Marloes Posthuma als Managing Director. Posthuma, die sinds 2018 werkzaam is bij het bureau, zal samen met oprichters Erik van de Kleut en Marieke de Koning de directie vormen. Deze strategische zet geeft Van de Kleut en De Koning meer ruimte om zich te focussen op de verdere ontwikkeling van het bureau, de innovatieve software Smart Content Creator en het verlenen van strategisch advies aan bestaande en nieuwe klanten.

Met een enthousiast team van meer dan 30 professionals heeft De Reclamefabriek ambitieuze plannen voor verdere groei. De versterking van de directie met Marloes Posthuma als Managing Director, versterkt de propositie van het bureau om uit te blinken in de combinatie tussen creativiteit en technische expertise. Met als doel om op een efficiënte manier effectieve reclamecampagnes te ontwikkelen, die de groei en het succes van klanten stimuleren.

De Koning over de benoeming: “Marloes heeft een uniek talent om onze visie en die van onze klanten op de juiste wijze te vertalen naar onze interne organisatie. Dit verdient grote waardering.” Van de Kleut voegt daaraan toe: ” Met de toetreding van Marloes tot de directie is ons team klaar om verdere groei van het bureau te realiseren en nieuwe successen te boeken.”