Post Thumbnail

JUSTLEASE KLANT BIJ RECLAMEFABRIEK

Amsterdam, 6 september 2023 – Justlease, een vooraanstaande speler in de private leasemarkt, heeft na een bureaupitch De Reclamefabriek gekozen als hun reclamepartner. Het startschot voor deze vruchtbare samenwerking wordt gegeven met de lancering van de hun eerste televisiecommercial deze week.

Justlease was op zoek naar een reclamebureau dat in staat was om niet alleen een sterk creatief idee te ontwikkelen voor de komende jaren, maar ook samen met het team van Justlease het merk verder uit te bouwen en te laten groeien met een pragmatische aanpak. 

Het besluit van Justlease om voor De Reclamefabriek te kiezen, is ingegeven door de kracht van het creatieve concept en de betrokken werkwijze. In hun zoektocht naar een reclamepartner zocht Justlease niet alleen naar de creatieve invulling voor de komende jaren, maar ook naar een partner die samen met hun team het merk kan versterken en kan laten groeien.

Wat De Reclamefabriek onderscheidt, is niet alleen hun vermogen om creatief mee te denken, maar vooral hun uitvoeringskracht en naadloze samenwerking met derde partijen. Dit blijkt onder andere uit de manier waarop zij het proces van A tot Z in kaart brengen en de in te zetten werkwijze hierop aanpast.

Luka Konstantopoulos (Head of Digital Marketing) bij ARVAL is enthousiast over de samenwerking en voegt toe: “We zijn verheugd met onze keuze voor De Reclamefabriek. Ze hebben niet alleen een sterk creatief concept gepresenteerd, maar ze nemen ook proactief initiatief om ons merk tot een succes te maken.”

Merel van der Meijden (Head of E-commerce) bij ARVAL, voegt toe: “De Reclamefabriek heeft het karakter van Justlease treffend en visueel vertaald, precies waar we naar op zoek waren. Ik kijk er naar uit om dit sterke concept nu ook samen online verder uit te rollen.”

Marieke de Koning, Managing Partner van De Reclamefabriek deelt de vreugde en voegt toe: “We zijn heel blij dat Justlease voor ons heeft gekozen. Onze samenwerking in de afgelopen maanden was zeer prettig en smaakt naar een veelbelovende toekomst. We kunnen niet wachten om samen met Justlease mooie resultaten te bereiken.”