Post Thumbnail

INTERVIEW RETAILTRENDS BOL.

n de aanloop naar het sinterklaasfeest buigen veel kinderhoofden zich over de million dollar question: wat moet er op het verlanglijstje? Platform bol biedt inspiratie met Het Grote Speelgoedboek. Dat pakt ook goed uit voor hulpsinterklazen. 
 
Lees het volledige interview in RetailTrends met Mathieu Veldhuijzen en Chantal Kremer van Bol. en onze managing partner Marieke de Koning over het maken van het leukste en mooiste speelgoedboek van Nederland.
 
Een passage uit het interview:
“Achter de totstandkoming van het speelgoedboek gaat een berg werk schuil. Al is het alleen maar omdat grote hoeveelheden foto’s, QR-codes en productteksten moeten worden ingezameld en verwerkt tot hapklare brokken voor de DTP-afdeling. Geen sinecure. Vooralsnog gebeurde dat op heel veel verschillende manieren. Niet efficiënt, zelfs enorm tijdrovend. Daarom zochten we naar een zekere standaardisering. Dat bracht ons op het spoor van De Reclamefabriek.” aldus Chantal Kremer van Bol.

Wil je het hele interview lezen? Klik dan hier: https://retailtrends.nl/news/71113/zo-komt-het-grote-speelgoedboek-van-bol-tot-stand