LAMPIDEE VAN DUUR PAPIER NAAR SLIM DIGITAAL

Lampidee wilde de overstap van papier naar digitaal maken. Het verspreiden van een papieren folder was namelijk te kostbaar geworden. Wij hebben een digitaal foldergrid ontwikkelt, met een campagne om de folders aan te jagen. Zo konden klanten, tegen veel lagere kosten, toch nog bereikt worden met de collectie en de  aanbiedingen.

Fabrieksaanpak

Als specialist in digitale folders hebben wij een digitaal foldergrid ontwikkeld, waarin de look & feel van de papieren folder is omgezet volgens de wetten en die gelden voor online. We kregen uitsluitend packshots aangeleverd, en hebben met beeldbewerking mooie sfeerplaten weten te maken die zorgen voor een kwalitatieve uitstraling. En uiteraard: geen conversie zonder bereik. Daarom hebben wij in dezelfde stijl aanjaagmaterialen ontwikkeld om de digitale folder onder de aandacht te brengen.

Resultaat

Met de overgang naar digitaal is de folderomzet in winkels en online met 10%. Door de herintroductie van de folder, zijn de collectie en de aanbiedingen meer top of mind bij het verkopend personeel, wat zich direct uit in extra (meer gerichte) sales.