Opdracht

In opdracht van Bol hebben wij samen met hen het 5de Grote Speelgoedboek ontwikkelt voor zowel Nederland als België en hebben wij onze software Smart Content Manager ingezet om de enorme hoeveelheden aan assets te stroomlijnen en efficiënter te laten verlopen.

Smart Content Manager is software om grote hoeveelheden productinformatie efficiënt te beheren en up-to-date te houden en vanuit de goedgekeurde productinformatie, het ontwerpproces vereenvoudigt en fouten minimaliseert. Hierdoor behaal je efficiëntie, tijdwinst en kostenvoordeel voor al je marketingactiviteiten.

Fabrieks
Aanpak

bol. wilde graag volop inzetten op content automatisering. Met als doel het overzicht houden over een gigantische stroom aan assets die nodig zijn om zowel het Grote Speelgoedboek als de app te vullen met de juiste content. Het contentverzamelingsproces verliep niet efficiënt en kostte enorm veel tijd. Samen hebben wij dit vraagstuk aangepakt door het hele proces in kaart te brengen en dit proces te stroomlijnen in onze software, Smart Content Manager. Alle content wordt nu op één plek beheerd en door te werken met gevalideerde en goedgekeurde productinformatie wordt het ontwerpproces vereenvoudigd en deels geautomatiseerd. Hierdoor worden fouten tot een minimum beperkt en ontstaat er efficiëntie, tijdsbesparing en kostenvoordeel.

Resultaat

30% besparing in tijd, alles op tijd en foutloos gereed! Met als resultaat; een fantastisch Speelgoedboek bestaande uit 232 pagina’s vol magie, (voor)pret en inspiratie voor alle kinderen. Daarnaast worden ouders, opa’s en oma’s en overige familieleden met dit Speelgoedboek voorzien van gemak m.b.t. het aanschaffen van (Sinterklaas)cadeaus.

Ontdek hoe je duizenden marketing assets kunt stroomlijnen