Over ons

Over ons

De Reclamefabriek is opgericht in het heetst van de crisis en dat voel je aan alles. We zijn praktisch, snel, flexibel en down to earth. We zetten altijd een stapje meer en spelen zo scherp in op dagelijks wisselende klantvragen.

We combineren de denkkracht van een professioneel reclamebureau met het pragmatisme en de techniek van een state-of-the-art reclamestudio. Bij ons gaan creativiteit, snelheid en techniek hand in hand. Zo bereiken we de kwaliteit van een gerenommeerd reclamebureau, voor fabrieksprijzen.
Met altijd maar één belang; commercieel succes voor onze klanten.

ONZE DISCIPLINES

Strategie & Concept & Creatie

Eén treffende regel die alles zegt of een design dat meer verteld dan duizend woorden, dat is waar u een reclamebureau voor inschakelt. We starten altijd vanuit een heldere strategie, waarbij we kijken naar de huidige wensen en anticiperen op de behoeftes van de toekomst. Met als doel een merk een eigen gezicht geven. Met de strategie als basis wordt het creatieve proces gestart. We casten altijd de beste creatieve mensen, passend bij de opdracht. Want fashion is iets anders dan food en online is iets anders dan print. Naast ons vaste team beschikken wij over een netwerk met de beste creatieve specialisten van Nederland. Daarvoor hoeft je niet naar groot en duur bureau, maar kan je ook bij De Reclamefabriek terecht.

Klik hier voor meer informatie ››

DTP & Design

De motor van De Reclamefabriek is onze studio! Hier komt alles samen en zorgen wij ervoor dat jouw designs beter worden, opvallen en scoren. Techniek gaat hier altijd samen met creatie en design. Beeldbewerking, kleurproeven en technische controles worden door onze eigen specialisten uitgevoerd. En uiteraard kunnen alle bestanden gelijk door naar de drukker of webbouwer en heb je er geen omkijken meer naar.

Klik hier voor meer informatie ››

Video & RTV

Een tv-commercial, een pre-roll, een radiocommercial of videocontent voor op uw website of Youtube kanaal. De fabriek maakt het voor je. Wij ontwikkelen scripts die niet alleen kwalitatief, maar ook slim te produceren zijn. Hierbij zoeken we de juiste crew, productiemaatschappij of animator. Precies datgeen dat nodig is voor het beste resultaat en passend binnen je budget. Het resultaat; tv-commercials voor Bamigo en Kanjers Stroopwafel, pre-rolls voor Profile De Fietsspecialist en Katja, b-t-b videos voor Vodafone Ziggo en een animatie voor online productiebureau Red Button Digital.

Klik hier voor meer informatie ››

Online

Digitalisering is geen ontwikkeling maar een feit. Derhalve werken wij geintegreerd, zowel off- als online. In huis ontwikkelen, designen en bouwen wij campagne sites, activaties, social acties, banners en marketing tools. En daarnaast leveren wij ook diensten zoals online advies, media strategie en data analyse. Door alles onder één dak te doen zijn we sneller, beter en goedkoper. Typisch Reclamefabriek.

Klik hier voor meer informatie ››

Retail

De Reclamefabriek houdt van retail. Wij weten wat er nodig is om meer traffic te genereren, het bon bedrag te verhogen en herhaalbezoek te stimuleren. Ook snappen wij dat een retailer altijd in ontwikkeling is en dat dit proces nooit stil staat. Om de concurrentie een stap voor te zijn, moet je iedere dag het verschil kunnen maken. Dan heb je een fabriek nodig die de snelheid aan kan, processen kan optimaliseren, kwaliteit levert en er altijd 24/7 voor je is. Dat snappen wij en kunnen wij als geen ander. Onze retail unit bewijst dit al jaar en dag voor retailers als Aldi, Bakker Bart, Profile de fietsspecialist en Iittala.

Klik hier voor meer informatie ››

Social Content

Continu aanwezig en relevant zijn voor je doelgroep, wordt steeds belangrijker in een tijd waarin traditionele reclamecampagnes steeds minder bereik hebben en vaak te duur zijn geworden. Met onze online media en social specialisten ontwikkelen wij de juiste contentstrategie. We creeren opvallende en relevante content en zorgen ervoor dat de doelgroep op het juiste moment wordt bereikt. We kunnen de volledige redactie voeren, of slechts een gedeelte hiervan, dat bepaal je helemaal zelf.

Klik hier voor meer informatie ››

Fotografie producties

We lezen steeds minder, we scannen daarentegen steeds meer. Communicatie wordt steeds visueler en goede beelden zijn hierbij essentieel. Stockbeeld is prima, maar lang niet altijd toereikend. Daarom beschikken wij over een inpandige fotostudio, waar wij onze klanten snel en goed servicen op het gebied van product fotografie. En heb je fotografie nodig voor een brochurelijn, website of een campagne? De Reclamefabriek regelt het voor je. Wij organiseren de fotoshoot, selecteren de beste fotograaf, doen de casting van de modellen en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om culinaire fotografie, fashion of een serie corporate beelden, je kan altijd rekenen op een kleurecht resultaat.

Klik hier voor meer informatie ››

Techniek

Wat is een fabriek zonder techniek. Anders dan een gemiddeld reclamebureau, ontwikkelen en gebruiken wij de nieuwste technieken voor het maken van ons werk of om onze klanten een stap vooruit te brengen. Wij gebruiken scripts om sneller en foutloos te werken en daarnaast bouwen wij systemen voor onze klanten om hun eigen werk gemakkelijker te maken. zo ontwikkelden we voor Aldi een bestelsysteem waarmee 9 verkoopkantoren voor haar 500 winkels communicatie materialen online kunnen bestellen. Dit bracht niet alleen eenduidigheid in de communicatie, maar bespaarde ook kosten en tijd. Wil je weten hoe onze technische oplossing je vooruit kunnen helpen? Bel ons.

Klik hier voor meer informatie ››
 

Klanten van De Reclamefabriek