Profile de Fietsspecialist

De pay off van ‘Profile de Fietsspecialist’ is: ‘…daar mag je méér van verwachten!’. Precies dat wilde Profile dan ook gaan invullen. Nog beter aansluiten bij de wensen van haar doelgroep. Wij zijn gestart met een belangrijke pijler van Profile, de folder. Deze hebben we geoptimaliseerd, te beginnen bij het foldergrid. Op basis van diverse klantenprofielen hebben we gezorgd voor meer relevante content.

Daarnaast hebben we een digitaal magazine ontworpen wat specifiek ingezet wordt voor een bepaalde product categorie (bijvoorbeeld: alles over regenkleding) of in een bepaalde periode van het jaar (bijvoorbeeld: back to school). Alles is door ons ingevuld met relevante content. Zo hebben we diverse beelden gefotografeerd tijdens een door ons georganiseerde fotoshoot.

Om hier ruchtbaarheid aan te geven hebben we twee pre-roll video’s en drie verschillende radiocommercials ingezet. Hierin laten we zien en horen dat Profile er alles aan doet om haar klanten veilig en onbezorgd op weg te helpen.